Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Затверджено обвинувачення двом поліцейським у побитті ужгородців

Затверджено обвинувачення двом поліцейським у побитті ужгородців

Прокуратурою Закарпатської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Ужгородського міськвідділу поліції, які обвинувачуються у перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством (ч. 2 ст. 365 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

У ході слідства зібрано докази, які підтверджують що правоохоронці, в ніч з 13 на 14 вересня 2019 року, нанесли ряд ударів потерпілим.  На заперечення ужгородців у звинуваченнях, оперуповноважені, підвісили їх між столами та продовжили побиття гумовими палицями, – інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Читайте також:
Чоловік вистрибнув із 4 поверху відділку поліції: оприлюднено фото
Реклама

Через деякий час одному із потерпілих вдалось звільнитись від кайданок і, намагаючись уникнути побиття, він вистрибнув через вікно кабінету з четвертого поверху міськвідділу поліції. Внаслідок падіння на тротуар, чоловік отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

За результатами проведеного службового розслідування, обох правоохоронців звільнено із займаних посад у 2019 році. До цього, за клопотанням прокуратури їх було відсторонено від займаних посад.

Реклама

Досудове розслідування здійснювали слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, нагляд за ходом якого, у формі процесуального керівництва, забезпечено прокуратурою області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно