Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На кордоні затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві

На кордоні затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві
ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті прикордонники затримали втікача з майонезом, хлібом, пивом, сигаретами та змінним одягом. Підозрілого чоловіка учорашньої ночі виявив наряд відділу «Дякове» Мукачівського загону. Мандрівник почав тікати та дістався до прикордонних інженерних споруд на кордоні з Угорщиною і намагався здолати загороджувальний паркан.

Чоловік був без документів. Він назвався громадянином України та розповів, що прямував на побачення, заблукав, а побачивши вночі прикордонників, злякався й почав тікати. Цікаво, що з собою чоловік мав наплічник, в якому ніс нетиповий для побачення набір предметів. Там знаходився змінний одяг, пляшка пива, хлібина, майонез та сигарети.

Реклама
Читайте також:
Помер на руках у матері: обвинувачений у вбивстві мукачівця отримав 15 років ув’язнення

В ході перевірочних заходів прикордонникам вдалося встановити особу затриманого – ним виявився 31 річний українець. Також стало відомо, що чоловік підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ст. 121 ККУ «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що спричинило смерть потерпілого.

Реклама

Скоріш за все, справжня причина появи чоловіка на кордоні незаконно потрапити до Угорщини, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Наразі затриманого притягнуто до адмінвідповідальність за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законному розпорядженню охоронців кордону та передано співробітникам Нацполіції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно