Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Держслужбовець роздавав державні земельні ділянки за підробленими документами приватним особам

Держслужбовець роздавав державні земельні ділянки за підробленими документами приватним особам

Держслужбовець роздавав державні земельні ділянки за підробленими документами приватним особам

Колишнього заступника начальника відділу Державного комітету із земельних ресурсів у Великоберезнянському районі правоохоронці викрили на підробці документів та незаконній передачі у приватну власність щонайменше восьми земельних ділянок. Експосадовцю поліцейські вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, розслідування у справі триває.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Великоберезнянського відділення поліції під  процесуальним керівництвом місцевої прокуратури викрили колишнього заступника начальника відділу Держкомзему району на службовому підробленні, тобто видачі завідомо неправдивих документів, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Судитимуть колишнього закарпатського посадовця
Реклама

Під  час розслідування справи слідчі поліції з’ясували, що держслужбовець, формуючи  та погоджуючи документацію із землеустрою, щодо передачі земельних ділянок державної власності у власність громадян, видав офіційний документ із внесеними неправдивими відомостями. Чиновник змінив дані про класифікацію цільового використання землі, вказавши, що земельна ділянка сільськогосподарського  призначення  (для ведення садівництва),  достовірно знаючи, що ділянка відноситься до земель лісового фонду та знаходиться у користуванні філіалу «Великоберезнянського  держспецлісгоспу». 

Відтак, держслужбовець, 50-річний житель Великоберезнянщини, роздавав державні земельні ділянки за підробленими документами приватним особам. 

Реклама

Наразі поліцією доведено щонайменше вісім фактів виділення земель лісового фонду держспецлісгоспу жителям району.  Усі ділянки знаходяться за межами селища Великий Березний в урочищі «Термачув».

Вчора, 17  вересня, слідчі поліції Великоберезнянського відділку повідомили ексчиновнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України (Службове підроблення, тобто видача службовою особою завідомо неправдивих документів). Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно