Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі сталась фатальна аварія. Загинула 19-річна дівчина

Вночі сталась фатальна аварія. Загинула 19-річна дівчина

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 18 вересня, близько 23:55 години в Ужгороді. Про подію поліцію повідомили очевидці. На місці пригоди поліцейські слідчо-оперативної групи Ужгородського  відділу з’ясували попередні обставини аварії.

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що 23-річна дівчина, водій «Skoda Fabia», рухаючись вулицею Собранецькаою у напрямку контрольно-пропускного пункту «Ужгород», не впоралась із керуванням, виїхала на узбіччя дороги і допустила зіткнення з деревом. 

Вночі сталась фатальна аварія. Загинула 19-річна дівчина – 01
Реклама

У результаті аварії одна з пасажирів іномарки, 19-річна дівчина, отримала травми несумісні із життям. Ужгородка померла у лікарні. Інша, 22-річна жителька обласного центру, після надання медичної допомоги доставлена додому.

Читайте також:
У моторошній аварії загинули троє жителів Великих Лучок
Реклама

Керувала автомобілем мешканка міста Ужгород. Дівчина в аварії  не травмувалась. Медичне освідчення показало, що вона перебувала у стані алкогольного  сп’яніння. Її затримали у порядку статті 208 Кримінального  процесуального кодексу та помістили до  ізолятора тимчасового тримання.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини автопригоди. За вказаним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, йдеться про Порушення правил безпеки дорожнього  руху, що призвели до смерті потерпілого. Слідство триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно