Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті помер кандидат у депутати до ОТГ, якого напередодні побили

На Закарпатті помер кандидат у депутати до ОТГ, якого напередодні побили

У ніч на 5 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Велятино Хустського району одному із кандидатів у депутати до Вишківської ОТГ від ОПЗЖ невідомий у балаклаві спричинив тілесні ушкодження.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські Хустського відділу поліції з`ясували, що на чоловіка напав 21-річний місцевий житель. Зловмисник наніс потерпілому удар в обличчя. За висновками експертів отримані тілесні ушкодження кваліфікуються як легкі – медики діагностували у потерпілого струс головного мозку та забої обличчя.

За фактом побиття дізнавачі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину нападнику.

Реклама
Читайте також:
Кримінальна столиця Закарпаття: на "1+1" показали сюжет про Мукачево

У ніч на 8 жовтня до поліції надійшло повідомлення про смерть потерпілого. Тіло чоловіка виявила його дружина за місцем їхнього проживання. Для встановлення об’єктивних причин смерті кандидата у депутати тіло направили на розтин. За попередніми висновками медиків, причиною смерті стала гостра ішемічна хвороба серця, венозне повнокрів`я судин внутрішніх органів, гостра серцево-судинна недостатність.

Реклама
На Закарпатті помер кандидат у депутати до ОТГ, якого напередодні побили – 01

Відтак, попередньо встановлено, що причина смерті чоловіка не пов’язана із заподіяними йому тілесними ушкодженнями. Як пишуть місцеві ЗМІ, йдеться про кандидата у депутати до Вишківської ОТГ від "Опозиційної платформи – За життя" Павла Седляра.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно