Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Інспектор Чопського прикордонного загону "попався" на хабарі

Інспектор Чопського прикордонного загону "попався" на хабарі
Правоохоронці виявили корупційну діяльність прикордонника.
ВІДЕО ДНЯ

Корупційну діяльність прикордонника задокументували оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції, відділу внутрішньої безпеки по Чопському прикордонному загону, слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону Західного регіону України.

Інспектор прикордонної служби «Тиса» Чопського прикордонного загону вимагав від місцевого мешканця майже 11 000 гривень неправомірної вигоди. За цю суму пообіцяв посприяти у безперешкодному позачерговому проїзді кордону через пункт пропуску та не створювати штучні перешкоди автомобілям із вантажем.

Реклама
Читайте також:
Прикордонники озвучили важливе повідомлення для тих, хто їде в Угорщину

Вранці 16 жовтня фігуранта затримали за місцем несення служби під час одержання ним на банківську картку частини неправомірної вигоди – 5 300 гривень. Інспектора прикордонної служби затримано у порядку 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Реклама

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, за вимагання та отримання хабаря йому може загрожувати покарання від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно