Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Через КПП «Тиса» хотіли незаконно вивезти двох дітей за кордон

Через КПП «Тиса» хотіли незаконно вивезти двох дітей за кордон

Учора в пункті пропуску «Тиса» прикордонники виявили спробу вивозу двох малолітніх дітей за підробленими документами. Під час паспортного контролю пасажирів легковика, що прямував з України в Італію, у прикордонного наряду виникли сумніви в законності видачі наданих документів.

ВІДЕО ДНЯ

На перевірку разом із паспортами 32-річна буковинка пред’явила заяви від батька про згоду на вивіз восьмирічної дівчинки та трирічного хлопчика за кордон, начебто видані Генеральним консульством України в Мілані. Однак, під час поглибленої перевірки документів прикордонники встановили, що заяви містять ознаки підробки. Вони не відповідали встановленому зразку, а також містили орфографічні помилки.

Читайте також:
Інспектор Чопського прикордонного загону "попався" на хабарі
Реклама

За даним фактом прикордонники надіслали до Ужгородського РВ ГУНП у Закарпатській області повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Після завершення процесуальних заходів щодо неповнолітніх було винесено рішення про відмову в пропуску. У пресслужбі Чопського прикордонного загону розповіли, що діти разом із матір’ю повернулися на територію нашої держави.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно