Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець скоїв злочин у Львові

Закарпатець скоїв злочин у Львові

5 листопада, близько п’ятої години ранку, під час несення служби на вулиці Городоцькій у Львові правоохоронці помітили перехожого, котрий поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з поліцейськими. Вони зупинили чоловіка та встановили його особу – ним виявився 35-річний мешканець Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Під час бесіди правоохоронці з’ясували, що чоловік причетний до крадіжки майна з автомобіля, який власник залишив біля будинку на вулиці Каховській, що сталась кілька хвилин тому. 

На місці події працювали оперативники карного розшуку поліції Львівщини та слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції. Поліцейські вилучили у зловмисника речові докази (викрадене з автомобіля майно). Також встановлено, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Реклама
Читайте також:
Із автомобіля закарпатця викрали понад 270 тисяч

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської міської прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення ще чотирьох подібних злочинів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно