Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

20-річний хлопець скоїв злочин на Рахівщині

20-річний хлопець скоїв злочин на Рахівщині
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 25 листопада, близько 8:00 до поліції Рахова звернулась 33-річна мешканка села Розтоки. Жінка повідомила, що вночі невідомі проникли до гаражного приміщення, розбили на її автомобілі Daewoo Matiz скло, демонтували колеса, зняли акумуляторну батарею та з салону авто викрали інструменти, запчастини і ряд інших засобів для догляду за машиною.

Поліцейські слідчо-оперативної групи спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції Рахівщини виїхали на місце події та задокументували факт злочину. Водночас співробітники поліції обстежили територію, прилеглу до місця крадіжки.

Реклама
Читайте також:
Поліція викрила банду автовикрадачів

У результаті проведеної роботи, працівники поліції виявили частину викрадених речей у нежилому приміщені неподалік від місця вчинення майнового злочину. Також  поліцейські встановили особу, причетну до  крадіжки. Ним виявився односелець потерпілої, 20-річний житель села Розтоки. Раніше хлопець вже притягувався до кримінальної  відповідальності.

Реклама
20-річний хлопець скоїв злочин на Рахівщині – 04

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням, слідчі поліції Рахова відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Викрадені речі працівники поліції вилучили та після проведення слідчих дій повернуть власниці. За вчинене молодому чоловіку загрожує  позбавлення волі на строк до 6 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно