Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті організатору та членам банди обрали запобіжні заходи

На Закарпатті організатору та членам банди обрали запобіжні заходи

За процесуального керівництва прокурорів Закарпатської обласної прокуратури триває досудове розслідування щодо осіб, які, ймовірно, займалися збутом психотропних речовин на території Ужгорода та району.

ВІДЕО ДНЯ

Трьом закарпатцям вже було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб).

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Так, для 47-річного організатора це – 977 430 тис. грн, його 26-річного сина – 525 тис. 500 грн та ще одного фігуранта – 168 тис. 160 грн.

Реклама
Читайте також:
Що відбувалось у Великих Лучках: правоохоронці показали відео

Нагадаємо, за даними слідства, група осіб налагодила механізм купівлі та подальшого збуту психотропних речовин. Для своєї діяльності вони використовували приміщення одного з колишніх нічних клубів на Ужгородщині. Там фасували психотропи й готували до подальшої передачі клієнтам.

Реклама

Зловмисників було викрито прокурорами спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції Закарпаття, слідчими обласного управління поліції за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД та роти спеціального призначення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно