Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді із таксистом стався прикрий інцидент

В Ужгороді із таксистом стався прикрий інцидент

Вчора, 9 грудня, близько 23:00, на лінію «102» зателефонував ужгородець, який повідомив, що у нього викрали автомобіль. За викликом оперативно прибула поліція. Поліцейські встановили, що на вулицю Єнківську таксист прибув на замовлення.

ВІДЕО ДНЯ

За вказаною адресою на нього чекав клієнт ще з одним чоловіком. Раптово один із чоловіків спровокував конфлікт. Тим часом інший сів за кермо таксі та разом із товаришем покинув місце події на викраденій автівці.

В Ужгороді із таксистом стався прикрий інцидент – 01
Реклама

На пошуки зловмисників було орієнтовано весь особовий склад поліції Ужгорода та працівників Роти поліції особливого призначення. У той час як інспектори патрульної поліції спілкувалися з потерпілим, спецпризначенці помітили схоже за орієнтуванням авто та зупинили його.

Читайте також:
Із мукачівським таксистом трапився неприємний інцидент
Реклама

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, працівники якої встановили, що за кермом автомобіля перебував 27-річний житель обласного центру Закарпаття, на якого і вказав потерпілий. 

За фактом незаконного заволодіння автомобілем, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею  289 Кримінального кодексу України. Причетного до угону 27-річного ужгородця наразі затримано у порядку статті 208 КПК України. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відносно іншого – вирішується питання про притягнення його до відповідальності. У справі триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно