Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські викрили групу зловмисників

Поліцейські викрили групу зловмисників
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 11 лютого, оперативники обласного управління поліції спільно з місцевими колегами завершили операцію з викриття групи зловмисників, які причетні до крадіжки велосипедів в Ужгороді. Саме ці особи кілька днів тому незаконно проникли до гаражного приміщення місцевого підприємця та вивезли звідти 16 велосипедів та колеса до автомобіля.

Після того, як потерпілий звернувся до поліції, оперативники одразу ж встановили колір та марку двох автомобілів, на яких рухалися 37-річні зловмисники. Завдяки даним системи відеоспостереження "Безпечне Закарпаття", працівники кримінального аналізу з’ясували детальний маршрут руху крадіїв. В цей же спосіб знайшли можливий сховок незаконно привласненого майна.

Реклама

"Працівники поліції спіймали причетних до злочину. На цей момент в сховок вони доставили викрадені велосипеди та автомобільні колеса", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
В одному з районів промишляла банда, яка обкрадала людей
Реклама

Правоохоронці також з’ясували, що зловмисники ретельно готувалися до вчинення злочину: довгий період часу вони слідкували за потерпілим, чекали поки підприємець залишить товар в приміщенні та для зберігання крадених речей навіть спеціально винайняли гаражне приміщення.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена з проникненням. Викрадено майно поліцейські вилучили та повернуть їх законному власнику.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікам про підозру. Також працівники поліції звертатимуться до суду з клопотанням про взяття обох під варту. Слідство у справі триває.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно