Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець через ревнощі молотком забив до смерті чоловіка

Закарпатець через ревнощі молотком забив до смерті чоловіка
ВІДЕО ДНЯ

Суд взяв під варту закарпатців, які з ревнощів молотком вбили мешканця Дрогобича. Суд задоволив клопотання Дрогобицької окружної прокуратури про обрання уродженцям Закарпатської області, одного з яких підозрюють в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України), а іншого у грабежі відносно цього ж потерпілого(ч.1 ст.186 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права застави.

Як повідомили у прокуратурі Львівської області, встановлено, що 9 березня цього року на околиці Дрогобича у саморобному наметі троє осіб ромської національності розпивали спиртні напої з 54-річним мешканцем Дрогобича.

Реклама

За версією слідства, потерпілий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав проявляти ознаки симпатії до дружини підозрюваного. Побачивши це її чоловік з мотивів ревнощів заподіяв потерпілому численні удари молотком в голову, від чого останній помер на місці.

Читайте також:
Закарпатець запросив жінку знайомитись із батьками. Але все закінчилось кривавим вбивством
Реклама

Водночас, 58-річний брат підозрюваного, скориставшись ситуацією, викрав із сумки потерпілого мобільний телефон. Одразу після цього, двоє підозрюваних та жінка втекли з місця події та пізніше були виявлені у м. Вінниця.

За вчинення умисного вбивства фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років, а його братові за вчинення грабежу – позбавлення волі від 4 до 6 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно