Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські показали, як посеред дороги затримували зловмисників

Поліцейські показали, як посеред дороги затримували зловмисників

5 березня до поліції зателефонувала схвильована пенсіонерка з села Олешник Берегівського району, яка повідомила, що нещодавно до її помешкання увірвалися двоє чоловіків, зв’язали її та викрали цінні речі з будинку. Коли зловмисники втекли, 81-річна перелякана потерпіла побігла до сусідів.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом оперативно прибули місцеві поліцейські. Опрацювавши місце події та провівши ряд оперативних заходів поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє раніше судимих чоловіків з Хустщини.

Співробітники кримінальної поліції дізналися, що зловмисники готувалися до злочину, вивчали детально режим дня жителів будинку та дочекавшись поки син та невістка потерпілої підуть з дому, вони увійшли до незачиненого житла.

Реклама
Читайте також:
Було введено спеціальну операцію «Перехват»: подробиці гучного затримання у Мукачеві

Грабіжники розділилися по кімнатах і почали шукати коштовності та гроші. У цей час із однієї з кімнат ввійшла 81-річна жінка. Зловмисники зв’язали її, після чого з награбованим безперешкодно втекли.

Реклама

Зараз 19-річному та 23-річному фігурантам слідчі поліції вже повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. За їх місцем проживання поліцейські вже провели обшуки та вилучили речові докази, які повернуть потерпілій.

"За скоєне підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі", – підсумували у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно