Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік облаштував на дачі міні-лабораторію для вирощування конопель

Чоловік облаштував на дачі міні-лабораторію для вирощування конопель
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 1 липня, поліцейські Тячівського районного відділу поліції провели санкціонований судом обшук у помешканні 35-річного жителя села Косівська Поляна Рахівського району. У ході обшуку дачного будинку підозрюваного, працівники поліції виявили міні-лабораторію.

Фігурант її облаштував для вирощування нарковмісних рослин. У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що кімната була обладнана лампами для обігріву, вентилянційним обладнанням та іншими засобами для вирощування конопель. 

Реклама

Нарковмісні рослини та все обладнання вилучено і скеровано на експертне дослідження. Підозрюваний переконує, що вирощував наркотики для власного вживання. Поліцейські перевіряють цю інформацію та причетність чоловіка до розповсюдження наркотиків на території району. 

Читайте також:
Спецоперація у Мукачеві: поліція показала відео затримання наркоторговця
Реклама

Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Затриманому інкримінують ч.1 ст.307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно