Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Найпопулярніші дитячі та історичні видання, – в Ужгороді завершується "Книга-фест"

Найпопулярніші дитячі та історичні видання, – в Ужгороді завершується "Книга-фест"

Найпопулярніші дитячі та історичні видання, – в Ужгороді завершується "Книга-фест"
10 видавництв та авторів представили свої книжки на 10-му фестивалі "Книга-фест", який стартував 1 жовтня у парку Малий Галагов біля будівлі Закарпатської облради.
ВІДЕО ДНЯ

10 видавництв та авторів представили свої книжки на 10-му фестивалі "Книга-фест", який стартував 1 жовтня у парку Малий Галагов біля будівлі Закарпатської облради.

Найпопулярніші дитячі та історичні видання, – в Ужгороді завершується "Книга-фест" – 09
Реклама

У другий день фесту у сквері не надто людно, але книжкові стелажі потрохи стають вільнішими, бо видання активно купували у день відкриття. Сьогодні ужгородці також приходять придбати давно вподобану книгу чи несподівано відкрити для себе щось нове.

Найпопулярніші дитячі та історичні видання, – в Ужгороді завершується "Книга-фест" – 10
Реклама

"За першу годину ми продали десяток книг, – каже менеджерка видавництва "РІК-У". – Найпопулярніші історичні книги про Ужгород Тетяни Літераті, як гарячі пиріжки продаються, та сувенірний фотоальбом Ужгород, він декілька років вже як виданий, але все ще користується популярністю. Вартість видань від 150 до 350 гривень. Цьогоріч ми представляємо на фесті близько 20 видань".

Читайте також:
В Ужгороді презентують книгу про Василя Гарагонича

Особисто представляє себе на заході відома дитяча письменниця Галина Малик. У перший день фесту вона презентувала добірку власних та перекладів віршів Андрєя Усачова "Першокласні", для школярів 1-4 класів, які навчаються за системою "нова українська школа".

Реклама
Найпопулярніші дитячі та історичні видання, – в Ужгороді завершується "Книга-фест" – 11

По її книги прийшла і Наталія Петерварі з дочкою Лілею. "У другому класі Ліля полюбила читання саме завдяки книжкам Галини Малик. Тому сьогодні ми прийшли не лише по її видання, але особисто познайомитись з улюбленою авторкою, – каже Наталя. – Для себе вже придивилась кілька історичних видань, шукаю першу книжку "Втрачений Ужгород" Тані Літераті – це дуже непроста задача, скажу я вам! Вони всі вже давно розкуплені. Також цікаве видання про мого колегу, відомого журналіста Василя Васильовича Гарагонича, яке видали і презентували буквально кілька тижнів тому".

Найпопулярніші дитячі та історичні видання, – в Ужгороді завершується "Книга-фест" – 12

Найбільше нагород та гран-прі взяло закарпатське "Видавництво Олександри Гаркуші", котре спеціалізується на художніх виданнях та книжках для дітей. А ще у програмі фестивалю, традиційно, цікаві презентації, автограф-сесії та творчі зустрічі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно