Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці провели безсонну ніч, переглядаючи короткометражки

Ужгородці провели безсонну ніч, переглядаючи короткометражки

Кілограм сухариків, потрійні порції кави і холодних напоїв — от чим запам’ятається багатьом ужгородцям ніч із суботи на неділю.

ВІДЕО ДНЯ

Усі охочі зібралися ввечері 27-го червня в одному з місцевих кафе, щоб подивитися на молоді таланти, які незабаром стануть обличчям українського і світового кіно. У місті над Ужем дивилися трансляцію фестивалю «Відкрита ніч – Дубль 18».

Фест проводили в Києві на Арт–причалі на вул. Набережно-Хрещатицькій. У програмі - перегляд фільмів студентів Польщі, майстер-класи від європейських кіномитців, французькі короткометражки тощо. 

Реклама

Праці були різні за тривалістю. В Ужгороді особливо глядачів порадували рекламні ролики. До слова, фестиваль цього року влаштували у 18-ий раз. Одночасно його могли побачити на 50-ти майданчиках у нашій державі, навіть у кількох населених пунктах в зоні АТО.  Ба навіть більше — іноземці, зокрема в Європі та Канаді, також долучилися до перегляду.

Кожен присутній мав анкетку, аби проголосувати за фільм, що сподобався. Для цього необхідно було надірвати чорний прямокутник навпроти зазначеної стрічки. Обирали ужгородці не менше трьох кінокартин.

Реклама

За період проведення конкурсу надійшло понад 800 робіт, 595 із них опублікували в Інтернеті для  голосування.  У результаті глядачам показали приблизно півсотні робіт.

Традиційна ніч без сну в компанії друзів у місті над Ужем  завершилася. У кіно-та теленомінаціях визначили кращий ігровий, неігровий, анімаційний фільми, спецрепортаж, короткометражну стрічку, промо/рекламний ролик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно