Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Народний депутат Микола Томенко представив в Ужгороді гуманітарно-патріотичні проекти

Народний депутат Микола Томенко представив в Ужгороді гуманітарно-патріотичні проекти

Народний депутат Микола Томенко представив в Ужгороді гуманітарно-патріотичні проекти

Сьогодні, 8 липня Закарпатську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Ф.Потушняка відвідав засновник фонду «Рідна країна» Микола Томенко. 

ВІДЕО ДНЯ

Він представив гуманітарні проекти, спрямовані на розвиток українського патріотизму і презентував бібліотекам та школам краю аудіо-видання «Живі голоси. Класика української літератури» та ДВД-диски «7 чудес України», - повідомляє Євгенія Напуда, головний бібліотекар відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка.

Політолог та історик Микола Томенко презентував свої гуманітарні проекти, спрямовані на розвиток патріотизму в усіх куточках України.

Реклама

«Боротися з «руськім міром» потрібно, але важливо свій український світ будувати!», - зауважив пан Микола.

Присутні на презентації зацікавлено слухали аудіо-запис живого голосу Василя Симоненка та його вірша «Задивляюсь у твої зіниці», а також переглянули фільм про історію Києво-Печерської лаври, котрий базується на історичних контрастах, що спіткали долю української святині. Крім того, Микола Томенко поділився своїми планами на майбутнє та подальшою реалізацію і розширенням проекту.

Реклама

На завершення зустрічі автор проекту подарував презентовані матеріали бібліотекам та школам краю , котрі стануть в нагоді при організації культурно-навчального процесу.

Директор Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка, Олена Канюка, зауважила:«Наша книгозбірня реалізує проект «Дейзі-бібліотека» (бібліотека для людей із вадами зору). Тому подаровані аудіо-видання будуть особливо актуальними для зазначеної аудиторії. Ми долучимо їх до тих аудіо-книг, які начитують працівники нашої книгозбірні».

«Рідна країна» - це перший в Україні окремий культурологічний портал, який об’єднує різноманітні напрямки гуманітарної сфери. Він задумовувався, як своєрідний Інтернет-посібник для людей, що допоможе їм відкрити Україну та вийти за межі формальних знань про неї. Саме тому засновники порталу позиціонують себе не лише як культурологічний, а більше як світоглядний портал, який охоплює суспільно-пріоритетні напрямки.

Реклама
Народний депутат Микола Томенко представив в Ужгороді гуманітарно-патріотичні проекти – 01
Народний депутат Микола Томенко представив в Ужгороді гуманітарно-патріотичні проекти – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно