Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві День Незалежності святкуватимуть аж 4 дні

У Мукачеві День Незалежності святкуватимуть аж 4 дні

Мукачівська міська рада офіційно оприлюднила програму святкових заходів, приурочених до Дня Незалежності України.

ВІДЕО ДНЯ

Так, 20 серпня у подвір’ї Мукачівської міської бібліотеки імені Олександра Духновича о 10:00 відбудеться поетичне караоке “Моя Україно” за участі В.Попелюшки, Т.Рибар, Б.Сливчука та інших.

Тут же об 11:00 відбудуться майстер-клас для дітей: “Малюємо символи України”; співочий виступ “Боже, Україну збережи” (за участі хору “Відгомін”); книжкова барахолка (придбай книгу – підтримай воїнів АТО), а також в’язання маскувальної сітки (за участі В.Попелюшки, С.Жука та волонтерів з м. Луганська).

Реклама

Цього ж дня о 16:00  у Мукачівській міській картинній галереї відбудеться відкриття виставки творчих робіт членів Національної спілки художників України та членів Молодіжного об’єднання Національної спілки художників України.

З 21 по 24 серпня у центральній частині міста буде ярмарок вишиванок, сувенірної продукції з українською символікою та національним спрямуванням.

Реклама

22-23 серпня о 10:00 відбудеться відкрита першість СОК ДЮСШ м. Мукачево з легкої атлетики серед юнаків та дівчат. У змаганнях братимуть участь спортсмени з Червонограда, Львова, Тячева, Іллічівська, Стрия та Мукачева.

У День Державного Прапора України о 9:30 відбудеться турнір зі стріт-болу.

24 серпня о 10:00 у Свято-Успенському храмі Української православної церкви Київського Патріархату громада Мукачева разом з духовенством відправлять Молебень за Україну та український народ.

Реклама

О 10:30 - Парад вишиванок. Маршрут: Свято-Успенський храм Української православної церкви КП - вул. Пушкіна - Закарпатський театр драми та комедії.

Об 11:30 - урочисте зібрання та святкова концертна програма за участі провідних виконавців та колективів міста. Місце проведення: Закарпатський театр драми та комедії.

Завершиться святкова програма велозаїздом "За мир в Україні", організований велорухом "Munkacs Ride". Початок о 18:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно