Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді виступить кінний театр, аналогів якому немає в усій Європі

В Ужгороді виступить кінний театр, аналогів якому немає в усій Європі

Театралізоване дійство містить безліч дійсно видовищних та небезпечних трюків, які виконуються без страховки. Колектив із Луганська лише раз виступить в Боздошському парку, на правій алеї від центрального входу, в суботу, 5 вересня. Початок о 17.00 годині.

ВІДЕО ДНЯ

В Ужгороді театр покаже велику битву козацтва з татарами та святкування перемоги. Організатори обіцяють багато гумору та жваву взаємодію з глядачем, щоб кожен ужгородець міг долучитися до козацьких традицій та їхньої веселої вдачі.

Козачий кінний театр пропонує ексклюзивне шоу абсолютно безкоштовно, організовує це грандіозне дійство управління культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради, театр приїхав за сприяння заступника міського голови Івана Шкирти. 

Реклама

Начальник управління Євгеній Бобров розповів, що перемовини з луганським колективом велися вкрай довго. Адже хлопці більше десяти років популярні не лише в Україні, але й в Угорщині, Словаччині, Німеччині, Білорусії. Але з поваги до Ужгорода та Закарпаття, театр врешті погодився на виступ.

Справді феєричне поєднання вправного фехтування на козацьких шаблях та майстерної їзди верхи не залишить байдужим нікого. У театрі 17 коней усіх порід: орловські, українські, чистокровні англійські, ваговози. Тому всі любителі скакунів отримають масу задоволення.

Реклама

Організатори обіцяють, що можна буде зробити фотосесію з бравим козацтвом та їх вірними кіньми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно