Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вулицями Ужгорода ходитимуть "мерці"

Вулицями Ужгорода ходитимуть "мерці"

У ніч на 31 жовтня ужгородці традиційно збираються відзначати страшно веселе свято – Геловін. Саме в цей день, 31 жовтня в Ужгороді з ініціативи Інституту туризму Карпатського регіону, з нагоди відомого кельтського свята Геловін буде проведено кілька флеш-акцій. Про це повідомив керівник Інституту Федір Шандор.

ВІДЕО ДНЯ

«Як відомо, кельти жили на Закарпатті в III ст.до н.е – ІІ ст.н.е., тому ці колоритні акції будуть доречними”, – зауважив Федір Шандор.

Зокрема, відбудуться демонологічна екскурсія нічним Ужгородом по місцях демонологічної історії, місцях, пов’язаних з привидами та проявами нечистої сили. А також відбудеться веселий костюмований Геловін-Парад .

Реклама

«Восени, на жаль, в Ужгороді нема ніяких масштабних масових заходів, і захотілось зробити щось нове, цікаве, веселе, а так як на носі таке незвичайне свято для України, як Геловін, то студенти Ужгорода вирішили організувати костюмований парад «Dead Walk».  Адже і так переважна частина дітей та молоді нашого міста робить собі костюми і йде на тематичні вечірки, і тому: чого б не зібратись трохи раніше і провести костюмований парад?».

Участь у Геловін-Параді може взяти кожен: як діти з батьками, так і дорослі. Збір учасників буде на площі Театральній о 18:30, звідки і стартує страшно веселий Геловін-Парад, який буде рухатись через набережну Незалежності, вулицю Корзо, пасаж та повернеться на площу Театральну, де журі оберуть найкращі костюми серед хлопців і дівчат та нагородять переможців.

Реклама

Також в Ужгороді відбудеться нічна демонологічна екскурсія містом: о 20.15 від міні-скульптури Миколайчика розпочнеться демонологічна екскурсія по місту. Проведе її незмінний туризмознавець Віктор Опаленик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно