Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Меладзе відзначив особливу енергетику мукачівських рокерів

Меладзе відзначив особливу енергетику мукачівських рокерів

Мукачівський гурт "Peaks of Kings", який є учасником національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2016", розповів про свій шлях до фінальної частини всеукраїнського шоу.

ВІДЕО ДНЯ

Загалом у кастингах національного відбору на участь у популярному музичному шоу взяли участь близько 7 тисяч учасників. З них потім обирали 60 найкращих конкурсантів. І після останнього нетелевізійного відбору мукачівці потрапили до фінальної вісімнадцятки, яка виступатиме у двох півфіналах. Вони відбудуться 6 та 13 лютого. У прямому ефірі півфінали транслювалимуться в ефірі телеканалів "UA:Перший" та "СТБ".

Рокери з міста над Латорицею презентуватимуть на розсуд глядачів пісню "Last Hope" ("Остання надія"). Як зауважив вокаліст гурту Валентин Мадяр, також розглядалась інша назва пісні "Lost Hope" ("Втрачена надія"). Однак, на думку лідера колективу зміна назви вплине і на сприйняття слухачами цієї пісні. "Це історія про те, як хлопець потрапляє після смерті в чистилище. Він звертається до своєї дівчини на Землі і розповідає їй, як зберегти своє життя", – розповіли музиканти.

Реклама
Меладзе відзначив особливу енергетику мукачівських рокерів – 01

На гурт "Peaks of Kings" одразу звернув увагу продюсер національного відбору Костянтин Меладзе. "У нього одразу загорілись очі під час нашого виступу. Він, як й інші члени журі, зарядився тією енергетикою. А потім він сказав, що це саме те, що потрібно конкурсу. Навіть згадав своє минуле, коли у 80-х роках займався рок-музикю і грав у схожих рок-гуртах", сказав гітарист Томаш Микитич.

Реклама

"Костянтин Меладзе зробив цей проект для усієї аудиторії, де є різні жанри та стилі музики. Також йому сподобався наш відеокліп. Незважаючи на те, що у фінансовому плані він є дешевим, відео є професійно знятим", – мовив вокаліст Валентин Мадяр.

Меладзе відзначив особливу енергетику мукачівських рокерів – 02

Також учасники вже встигли поспілкуватись із двома учасниками відбору – гуртом "Pur:Pur" та Вікторією Петрик. До слова, її менша сестра – Анастасія Петрик є переможницею пісенного конкурсу "Дитяче Євробачення-2012". 

Реклама

Гурт "Peaks of Kings" під час виступу у півфіналі збирається здивувати глядачів. Тренером мукачівського колективу буде Руслана.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно