Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбувся нецензурний "Stand Up"

В Ужгороді відбувся нецензурний "Stand Up"

В Ужгороді влаштували вечір гумору без цензури. Жанр "Stand Up" у місті над Ужем порівняно новий, але організатори популяризують його вже другий рік поспіль.

ВІДЕО ДНЯ

Цього разу вечір був насичений маловідомими фактами зі смішними подробицями. Вісім учасників виступили з різними темами. Вони порушили чимало життєвих аспектів, зокрема, жартували про безпритульних, котрі насправді слідують модним тенденціям. Також порівнювали міста Закарпаття з європейськими країнами.

В Ужгороді свої виступи представили не тільки жителі обласного центру, а й учасники з Мукачева, Міжгір’я тощо. Слід зазначити, що більшість ораторів – колишні КВНівці, котрі вирішили спробувати писати гумор у новому форматі. Наприклад, Василь Шовак викликав велику кількість овацій, коли нагадав присутнім, що "в Ужгороді усі з усіма перемутили". А ще він дивується закарпатській традиції: "Біжит малий, падат, кров му тече, він плаче. А мати біжит ші го ззаду бити!".

Реклама

Олексій Клімов вирішив розповісти про напій, який люди п’ють щодня. Він переконав, що Львів – місто кави, а Ужгород – місто нормальної кави. Після нього виступив Антон Штурмаревич, котрий висловив думку про сучасне мистецтво.

Подекуди стендапери вживали інвективну лексику (простіше – лайку), однак нерідко це було виправдано. Час від часу ставили питання глядачам, що є одним із елементів вдалого ораторського виступу. Крім того, наводили цікаві приклади, робили екскурси в минуле. До речі, це тільки пожвавлювало їхні промови.

Реклама

Глядачі активно підтримували гумористів і залишилися задоволені. Чимало з них вже пообіцяли: наступного разу обов’язково знову прийдуть на "Stand Up".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно