Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Євгеній Франків представив ужгородським читачам книгу "15 мільйонів хвилин"

Євгеній Франків представив ужгородським читачам книгу "15 мільйонів хвилин"

Євгеній Франків представив ужгородським читачам книгу "15 мільйонів хвилин"
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 29 лютого в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка в рамках Всеукраїнського туру відбулася презентація книги "15 мільйонів хвилин". Дебютував  з книгою поет з м. Рівне – Євгеній Франків.

Євгеній Франків навчався у 2-х школах, здобув 2 вищі освіти. Нині викладає у рівненському виші, має освітній старт-ап для дітей, бере участь у громадській діяльності, любить творити (музичні та інші мистецькі речі), подорожувати, пізнавати нове, займається музикою, – повідомляє Євгенія Напуда, головний бібліотекар відділу обслуговуванняЗакарпатської ОУНБ ім. Ф. Потушняка.

Реклама

Вірші почав писати у 2010 році. Писав на аркушах, блокнотах, в соціальних мережах. В грудні 2014 року запланував упорядкувати все написане і видати збірку поезії. Євген дуже довго відбирав вірші для майбутньої книги. 

Видана збірка складається з двох розділів: пейзажної лірики "Світанок" та інтимної лірики "Повечір’я".  

Реклама

На презентації поет розкрив секрет назви книги. 15 мільйонів хвилин – це час від народження Євгена до моменту, коли він вирішив видати свою першу збірку.

Приємними сюрпризом для всіх присутніх у залі стали поетичні рядки вірша про Ужгород, який написав Євгеній під час минулої подорожі на Закарпаття.

Жваве спілкування, весела атмосфера, діалог з відвідувачами зробили презентацію домашньою та дружньою. Тож, на завершення поет пообіцяв, що наступного разу приїде в Ужгород з літературно-музичною композицією.

Реклама

В рамках всеукраїнського туру планується відвідати близько 20 міст. Раніше відбулись презентації у Рівному, Тернополі, Вінниці, Хмельницькому, Чернівцях, Коломиї, Івано-Франківську та Львові. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно