Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • В Чинадієві відбудеться фестиваль квітів під назвою "Кохання в Сент-Міклош"

В Чинадієві відбудеться фестиваль квітів під назвою "Кохання в Сент-Міклош"

В Чинадієві відбудеться фестиваль квітів під назвою "Кохання в Сент-Міклош"

Плануючи свій відпочинок в Закарпатті 14-15 травня, зверніть увагу на унікальний фестиваль квітів «Кохання в Сент Міклош».

ВІДЕО ДНЯ

Квітковий фестиваль відбуватиметься у мальовничому старовинному замку кохання, неподалік м. Мукачево у смт. Чинадієво, який завдяки зусиллям художника та доброго генія Замку Йосипа Бартоша, став культурним магнітом місцевості, духовним та мистецьким центром.

В стінах замку мовою квітів вони розкажуть про вічний пошук гармонії та щастя та присвятять свої роботи романтичній історії кохання, яка насправді сталася тут кілька століть назад.

Реклама

Це будуть грандіозні квіткові інсталяції розміщені в залах замку, на території, навіть на зовнішніх стінах . Символом кохання споконвічно вважається троянда. Тому вона буде королевою свята. Забезпечить флористів трояндами для роботи лідер квіткової галузі України – фірма «Камелія». Також будуть використані рослинні матеріали: лоза, трава, мох, гілки дерев, каміння та багато дещо дивних на перший погляд, не притаманних флористиці речей…

Шанувальники прекрасного з усієї України та сусідніх Румунії, Словаччини, Словенії, Угорщини, Польщі, Чехії зможуть помилуватися заквітчаним Замком та при світлі факелів почути історію справжнього кохання, розчулитися та замислитись про високе. Звісно, буде можливість зробити селфі на фоні яскравих та ароматних квітів. Продовженням свята буде виступ знаного Львівського вуличного театру «Воскресіння» з незабутньою театралізованою вогняною виставою.

Реклама
В Чинадієві відбудеться фестиваль квітів під назвою "Кохання в Сент-Міклош" – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно