Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді триває фестиваль "Музика без кордонів"

Після величної "Меси" Іштвана Мартона та блискучої оперної програми солістки Національної філармонії України Каріни Кондрашевської свій внесок у творчий перебіг фестивалю зроблять естрадно-духовий оркестр та солісти Закарпатської обласної філармонії.

ВІДЕО ДНЯ

10 квітня на головній сцені краю звучатиме "Aerial Fantazy" – програма, зіткана з творів американських композиторів або таких традиційних для Америки музичних напрямків, як джаз, ритм-н-блюз, вестерн. Назву програмі дав твір відомого композитора, аранжувальника, диригента і валторніста, володаря багатьох престижних музичних премій і нагород Майкла А. Могенсена (США, штат Меріленд), написаний ним на замовлення оркестру Військово-Повітряних Сил США.

Керівник оркестру, заслужений артист України Володимир Співак з натхненням взявся за виконання цього твору і запевняє, що слухачам неодмінно припадуть до душі як епічна "Аеrial Fantasy", так і композиції у стилі Луї Армстронга чи вестерну. Разом із естрадно-духовим оркестром кілька джазових стандартів виконають талановиті молоді співаки Ірина Філіпенко та Михайло Подкопаєв. Ведуча – Катерина Керечанин. Початок концерту о 17.00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно