Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Міжнародного дня ромів в Ужгороді відбудеться концерт

До Міжнародного дня ромів в Ужгороді відбудеться концерт

8 квітня у залі Закарпатської обласної філармонії відбудуться урочисті заходи та святковий концерт з нагоди відзначення Міжнародного дня ромів. Уже традиційний захід проходитиме за ініціативи Товариства музичної культури ромів Закарпаття "Лаутарі" і підтримки управління культури й відділу національностей та релігій облдержадміністрац

ВІДЕО ДНЯ

На гостей циганського свята чекають яскраві та колоритні виступи від знаних крайових колективів – ромських і таких, які мають у своєму репертуарі тематичні композиції. Це, зокрема, ансамбль пісні і танцю "Сонячна радванка" (Товариства ромів Закарпаття "Рома"), Народний ансамбль угорського танцю "Сонях" (Ужгородського коледжу культури і мистецтв), Заслужений академічний Закарпатський народний хор, ансамбль танцю "Ром сом" (Культурного товариства ромів Закарпаття), Вокальний ансамбль ромської національної меншини Перечинського РБК, – йдеться у повідомленні управління культури Закарпатської ОДА.

Крім того, до концерту приєднаються солісти Йосип Чава, Віталій Горват, Іван та Микола Гоги, Едуард Адам, а також керівник дитячого ромського ансамблю "Лаутарі", заслужений працівник культури України Вільгельм Пап.

Реклама

Початок о 15:00. 

Передуватиме концерту святкова хода, яка стартує о 14:00 від філармонії до берeга річки Уж, де вже о 14:30 відбудеться символічне спускання квітів рікою. 

Реклама
До Міжнародного дня ромів в Ужгороді відбудеться концерт – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно