Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Львівські музиканти заграють для ужгородців "Українські акварелі"

Львівські музиканти заграють для ужгородців "Українські акварелі"

14 квітня у Закарпатській обласній філармонії відбудуться "Українські акварелі". Програму з такою поетичною назвою привезуть на IV Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів" відомі львівські виконавці, лауреати міжнародних конкурсів Лідія Футорська (скрипка) та Сергій Хоровець (баян). Таке поєднання музичних інструментів на перший погляд може здатися незвичним, проте цей творчий дует вже зумів викликати захоплення шанувальників музики. Початок концерту о 18:30.

ВІДЕО ДНЯ

Лідія Футорська неодноразово здобувала  звання лауреата міжнародних конкурсів в Україні, Чехії, Італії, Хорватії. Крім сольних виступів скрипалька практикує також ансамблеві та камерні. Сергій Хоровець – головний диригент Рівненської обласної філармонії, де з 2011 року очолює Академічний камерний оркестр. Найбільше уваги у своїй творчості приділяє музиці епохи бароко та романтизму. Творчий тандем двох яскравих виконавців існує вже понад п’ять років.

Назва програми говорить сама за себе: Лідія Футорська та Сергій Хоровець намагаються донести до слухача творчість наших великих співвітчизників – Миколи Лисенка, Максима Березовського, Юрія Мейтуса та інших відомих українських композиторів. Приходьте на наші концерти, і ви переконаєтеся, що музика не має кордонів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно