Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • У Закарпатськй обласній бібліотеці ужгородці танцювали під "Круглий звук"

У Закарпатськй обласній бібліотеці ужгородці танцювали під "Круглий звук"

У Закарпатськй обласній бібліотеці ужгородці танцювали під "Круглий звук"
ВІДЕО ДНЯ

6 травня Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф.Потушняка в черговий раз зруйнувала стереотип книгосховища. Сучасні бібліотекарі та відомі ужгородські ді-джеї організували тематичну вінілову вечірку «Круглий звук у бібліотеці-2».

Цієї весни вінілова дискотека відбулась в рамках проекту «Майбутнє варто планувати», який реалізує бібліотека спільно з БФ «Центр громадських ініціатив». Підтримав проект бібліотеки автор ідеї «Круглого звуку», радіоведучий, кінорежисер та ді-джей Олексій Уманський, – стверджує Євгенія Напуда.

Реклама

Протягом 4-х годин атмосфера читального залу була насичена музичними композиціями з вінілових платівок. 4 ді-джеї:  DJ Junior,  DJ Йохан,  DJ Бурий та DJ Ямайський заводили молодь Ужгорода цікавими вініловими підбірками.

Всі бажаючі змогли записатись в бібліотеку та отримати читацькі квитки. Крім того, бібліотекарі проводили ознайомчі екскурсії по бібліотечних фондах та активно роздавали гостям контрацептиви та інформаційні матеріали на тему планування сім’ї, надані програмою «Здоров’я жінок України».

Реклама

«Ніколи не був у вашій бібліотеці. А тепер розумію, що багато втратив. Вражений фондом видань по мистецтву. Тепер буду вашим частим відвідувачем!», – ділиться враженнями учасник вечірки Слава.

«Я минулого року казала, і повторюсь – у нас найгарніші бібліотекарки» , – написали на своїх сторінках в соцмережі Катерина та Ліна.

Відкрите дружнє спілкування, якісне проведення дозвілля, культурний відпочинок, інформування про важливі теми у нетрадиційний спосіб в книгозбірні вкотре доводить, що бібліотека – це сучасний простір для людей, де втілюються в життя різноманітні ідеї та проекти, які приносять користь та подобаються громаді міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно