Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді зварили велетенську порцію токану

В Ужгороді зварили велетенську порцію токану

В Ужгороді було встановлено рекорд по варінню закарпатської страви токан.

ВІДЕО ДНЯ

Про це розповідає громадський активіст Денис Добра.

"Разом з дружиною були помічниками і частинкою файної команди – готували рекордну закарпатську страву – токан з бринзою і смаженою солониною" – зазначає на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук пан Денис.

Реклама

За словами активіста, на приготування страви їм знадобилось 2435 літрів кукурудзяної каші, 200 кг боржавської бринзи та 160 кг буженої закарпатської солонини. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно