Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Калинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів відсвяткувала 50-літній ювілей

Калинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів відсвяткувала 50-літній ювілей
ВІДЕО ДНЯ

Цими вихідними Калинівська ЗОШ І-ІІІ ст. урочисто відзначила 50-річний ювілей з дня заснування. Півстоліття тому, у далекому 1966 році, в Калинах збудували середню школу, яка випустила у світ тисячі випускників. Чимало з них стали успішними та поважними особистостями, відомими далеко за межами села та району фахівцями – вчителями, лікарями, юристами. Саме тому,  ювілей школи став святом не тільки для педагогічного, учнівського та батьківського колективів школи, а й для випускників різних поколінь та вчителів-пенсіонерів, які теж прийшли привітати свою альма-матер. 

Гостей свята щиро привітав директор Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Юрій Бойчук. Також до вітань з нагоди ювілею Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. долучились представники районної та місцевої влади, управління освіти РДА, які відзначили почесними грамотами ряд учителів.

Реклама

Щирі побажання з нагоди ювілею, від імені народного депутата України Василя Петьовки та цінний подарунок – оргтехніку, необхідну для роботи адміністрації школи, – передав колективу навчального закладу його помічник Василь Бенчак.

Під час урочистостей також презентували книгу «Історія освіти та школи в закарпатському селі Калини», авторами якої є Іван Стойка, Ганна Стойка і Василина Бойчук, а упорядниками – Наталя Меклеш та Іван Меклеш. Не обійшлося й без музичних привітань. Прикрасою свята стали пісні та танцювальні композиції, виконані кращими учнями школи під керівництвом Оксани Попович, Оксани Ухаль та Юлії Цибульник.

Реклама

Від імені батьків школа отримала в подарунок святковий торт.  Але всупереч традиції, свічок на торті не задували, як символ того, що життя в школі ніколи не згасне, а очі педагогів та учнів завжди горітимуть вогнем пізнання. Тепла зустріч у стінах рідної альма-матер подарувала незабутні враження та повернула учасників свята у роки щасливого шкільного дитинства. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно