Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відкрилась виставка робіт Людмили Корж-Радько "Чотири літа"

В Ужгороді відкрилась виставка робіт Людмили Корж-Радько "Чотири літа"
ВІДЕО ДНЯ

Виставку навздогін цьогорічному ювілеєві сьогодні презентувала в Ужгороді яскрава представниця крайового художницького колективу Людмила Корж-Радько – заслужений художник України, член НСХУ, лауреат обласної премії ім.Й.Бокшая та А.Ерделі.

Познайомитись із творчими звершеннями авторки за останні 4 літа (саме стільки минуло з часу попередньої персональної виставки) завітали віддані поціновувачі та численні колеги – як по пензлю, так і по науково-освітній роботі – Людмила Корж-Радько є деканом факультету образотворчого мистецтва Закарпатської академії мистецтв. Ректор останньої Іван Небесник шанобливо відгукнувся про педагогічну діяльність художниці, яка фахово і радо ділиться власними знаннями та досвідом із талановитою молоддю. Творчість же Людмили Корж-Радько професор означив не менш прихильно, назвавши мисткиню "одним із найпрофесійніших сучасних художників не тільки Закарпаття, а й України", – повідомляє Управління культури Закарпатської ОДА.

Реклама

Всім охочим оглянути добірку з майже півсотні полотен Людмили Корж-Радько варто поспішити – виставка діятиме протягом десяти днів.

Опісля в галереї "Ужгород" заплановано провести ще два вернісажі під завершення цього року – персональну виставку творів Вікторії Кузьми та традиційну експозицію-подарунок від художників краю до прийдешніх зимових свят, про що буде повідомлено додатково.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно