Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Розваги, виступи зірок естради й колядницьких гуртів: у вихідні Ужгород порине в колоритні фестивалі

Розваги, виступи зірок естради й колядницьких гуртів: у вихідні Ужгород порине в колоритні фестивалі

Розваги, виступи зірок естради й колядницьких гуртів: у вихідні Ужгород порине в колоритні фестивалі

Наступними вихідними новорічно-різдвяне святкування  в Ужгороді продовжиться небувалим за розмахом закарпатським святом «Василя». Відбудуться  відразу два фестивалі, які об’єднають мистецькі ярмарки і традиційні частування, розваги, виступи зірок естради й колядницьких гуртів.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема колядники презентуватимуть свою творчість на різних локаціях. Першого дня, в суботу, в історико-культурному центрі «Совине гніздо» стартує обласний фестиваль-конкурс колядницьких гуртів і вертепів «Нова радість стала…» А в неділю на базі Закарпатського обласного музею народної архітектури відбуватиметься один із найколоритніших фестивалів — «Коляди в старому селі».

На першому  майстерність колядницьких колективів, які приїдуть з усієї області, оцінюватиме компетентне журі. Та не менш важливо, що переможців нагородять грошовими призами.

Реклама

На другий фест, який цьогоріч збереться увосьме, з’їдуться гості з різних регіонів України. Це свято завершиться великим концертом, у якому візьмуть участь одеські афроукраїнці Black Stars, зірки  телепроектів та  інші колективи.

Протягом двох днів у «Совиному гнізді» за господарів будуть народні майстри, фермери. Продаватимуть вироби ручного виготовлення, а також мед, сир та вина; частуватимуть смачними наїдками та рибною юшкою. Цікавою буде презентація традиційних різдвяних страв. Увагу найменших привабить ігровий майданчик, а дітлахів середнього віку – зона майстер-класів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно