Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

АртФест «Березневі коти – ХІІ» розпочнеться вже за тиждень

АртФест «Березневі коти – ХІІ» розпочнеться вже за тиждень

24-26 березня в Ужгороді відбудеться ХІІ АртФестиваль «Березневі коти». Упродовж трьох днів ужгородці та гості міста зможуть зарядитися творчою енергією від поетичного, візуального, музичного, театрального  мистецтв. Поетичну частину представлятимуть поети із Львова, Полтави, Ужгорода, Києва.

ВІДЕО ДНЯ

Хедлайнером фестивалю стане сучасна українська письменниця Оксана Забужко, яка вперше побуває на Закарпатті разом із видавництвом «Комора» й презентує тут свої найновіші книги – «І знов я влізаю в танк» та «Шевченків міф Оксани Забужко і його критики». А також спеціально для АртФесту «Березневі коти – ХІІ» дасть тематичний майстер-клас «Слово, тіло і Ерос» 25 березня, о 18:00, в обласній бібліотеці, – повідомляють організатори.

Під час фестивалю будуть презентовані нові книги – роман «Сни неофіта» Павла Вольвача, збірка поезії «Хвоя» Павла Коробчука. Крім цього, на вас чекають поетичні читання, літературні та музично-літературні перформанси – «#ППВ-Процес Постійного Втрачання» та «Березневий трикутник» тощо.

Реклама

Візуальну частину фестивалю представить проект-виставка Руслана Тремби. У суботу, 25 березня, відбудеться авторська зустріч із художником Ростиславом Лужецьким «Тоталітарний простір і сьогодення: про що розповідають наші пам’ятники».

Як музичну частину АртФест «Березневі коти – ХІІ» пропонує виступи гуртів «JohnnyRides» (м. Хуст), гурту «Kolos&Brothers (ФІОЛЕТ)» (м. Луцьк),«Очеретяний кіт» (м. Вінниця) та етно-гуртів Ужгорода.

Реклама

Також на відвідувачів фестивалю чекають театральний перформанс від полтавчан (Анна Ютченко, Анна Єгорова, Ірина Мисник) та львів’ян – «Стихійні». Вхід на майже всі акції фестивалю – вільний. 

АртФест «Березневі коти – ХІІ» розпочнеться вже за тиждень – 01
АртФест «Березневі коти – ХІІ» розпочнеться вже за тиждень – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно