Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Творчі жінки Закарпаття готують потрійну мистецьку презентацію

Творчі жінки Закарпаття готують потрійну мистецьку презентацію

Насолодитись образотворчим, літературним і музичним мистецтвом у перші травневі дні містянам та гостям Ужгорода запропонує Асоціація творчих жінок Закарпаття "Нова форма". У виставковому залі культурно-історичного центру "Совине гніздо"презентують свої доробки імениті закарпатські мисткині – учасниці асоціації.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, 4 травняо 16.00 відбудеться відкриття художньої виставки "Чотири виміри". Живописні твори представлять члени Національної спілки художників України Одарка Долгош, Олена Кондратюк, Людмила Корж-Радько та Надія Пономаренко. Про це повідомляє управління культури Закарпатської ОДА.

5 травня дорослих і малих відвідувачів "Совиного гнізда" запросять у ретроспективну подорож сторінками книжок топової української письменниці для дітей Галини Малик. Зустріч-презентація "Книжка на повний зріст" розпочнеться о 16.00.

Реклама

А 7 травня з концертною програмою "Повернення з небуття" виступить ужгородський ансамбль старовинної музики "Castrum Hung". У виконанні Степана та Лариси Тихоненків, Оксани Хархаліс-Ільницької та Олександра Ференцика меломани почують музику з Трансільванського кодексу Яноша Кайоні XVII ст. Початок о 15.00. Вхід на мистецькі заходи – вільний. 

Творчі жінки Закарпаття готують потрійну мистецьку презентацію – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно