Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді обиратимуть найкращий проект пам’ятника жертвам Голодомору

30 червня в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації відбудеться повторна публічна презентація робіт учасників відкритого конкурсу на найкращий проект пам’ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років. Про це повідомляє управління культури Закарпатської ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, пропозиції щодо вигляду майбутнього пам’ятника, який плановано встановити біля будівлі медичного факультету УжНУ (пл.Народна, 2), всі охочі професійні скульптори могли надати протягом майже півтора місяця з часу оголошення конкурсу й оприлюднення його умов у обласних ЗМІ. Так, станом на 15 травня на адресу управління культури облдержадміністрації надійшли відповідні матеріали від чотирьох авторів.

25 травня роботи конкурсантів презентували в атріумі. Детально ознайомившись із проектами, компетентне журі конкурсу висловило свої враження, зауваження та побажання й вирішило дати авторам місяць на доопрацювання.

Реклама

І вже завтра роботи представлять повторно. Об 11.00 стартує огляд проектів, опісля чого відбудеться обговорення та визначення переможця. Результати конкурсу оголосять о 12.00 на брифінгу в прес-центрі облдержадміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно