Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді презентували кримінальну драму «Нуар по-українськи»

В Ужгороді презентували кримінальну драму «Нуар по-українськи»
ВІДЕО ДНЯ

28 вересня в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка відбулася презентація роману письменника, сценариста Симора Гласенка під назвою «Нуар по-українськи».

Симор Гласенко – молодий письменник, сьогодні проживає у Києві. Перший роман автора «Фабрика» увійшов у топ-10 ХХІІ Форуму видавців у Львові. У 2017 році автор презентує кримінальну драму «Нуар по-українськи», яка впевнено підкорює серця читачів.

Реклама

Основні події роману «Нуар по-українськи» розвиваються у Києві та Чернівцях. Його персонажі потрапляють у пастку чужої гри, стають маріонетками, самі того не підозрюючи, оскільки перебувають у полоні власної несподіваної пристрасті.

Симор Гласенко в Ужгороді вперше і зізнається, що місто дуже привітне й красиве. Знайомство ужгородців із автором та його книгою пройшло у затишній атмосфері. Модерувала вечір бібліотекар відділу обслуговування – Мар’яна Ничка.

Реклама
Читайте також:
Закарпатський письменник Андрій Любка вирушає в тур Канадою та США

Василь Лавер – ужгородський письменник, автор блогу про літературу жахів, придбав книгу ще до презентації і, навіть, встиг написати відгук. Симор Гласенко був приємно вражений, що читачі готувались до його приїзду. Після презентації Василь прокоментував: «Радію, що мав можливість відвідати презентацію, адже на ній я отримав змогу дізнатися більше про бекграунд героїв роману та хоч одним оком зазирнути за лаштунки творчого процесу Симора Гласенка».

Родзинкою вечора стала неочікувана для самого письменника пропозиція зіграти на гітарі. Симор щиро зрадів і зіграв одну з останніх авторських пісень. Письменник зізнається, що презентація в Ужгороді стала найкращим завершенням першої частини промотору.

Реклама

Наразі Симор Гласенко вже працює над третім романом і пише сценарій до фільму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно