Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді оголосили конкурс на найкраще фото міні-скульптурок

В Ужгороді оголосили конкурс на найкраще фото міні-скульптурок

Одним із креативних заходів Ужгорода став фотоконкурс на найкращі світлини міні-скульптурок міста, який днями стартував в обласному центрі Закарпаття. Ідея проекту зародилася з моменту розробки стратегії "Ужгород – без кордонів".

ВІДЕО ДНЯ

Тоді розпочало свою роботу "Таємне міністерство міні-пам’ятників", а також Public Art Factory, співорганізатором якого є Надія Попадюк. "Зараз у нас з’явилася ще одна ідея у співпраці "Таємного міністерства міні-пам’ятників" та видавництва "Патент". Ми плануємо створити друковане видання у якому міні-скульптурки оживуть. Всі таємниці будуть розкриті згодом, уцьому друкованому виданні. В рамках цього проекту ми вирішили залучити до участі небайдужих і активних ужгородців, які можуть стати авторами світлин і потраплять в це друковане видання. І ми оголосили конкурс який триває до 17 лютого", – зазначила Надія Попадюк.

Родзинкою Ужгорода є міні-скульптури, присвячені цікавим історичним постатям, персонажам чи міфічним героям. Мета проекту – залучити побільше туристів, і не тільки з України, а із усього світу. Докладніше – у сюжеті.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно