Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді стартував конкурс піаністів імені Дезидерія Задора

В Ужгороді стартував конкурс піаністів імені Дезидерія Задора
ВІДЕО ДНЯ

На честь Дезидерія Задора – видатного піаніста, композитора, заслуженого діяча мистецтв України, органіста, диригента, педагога, першого директора Ужгородського музичного училища в обласному центрі Закарпаття впродовж 22-25 березня вже вдруге проходитиме відкритий конкурс піаністів.

Участь у ньому бере талановита молодь з 10 областей України та гості з Угорщини, Словаччини, США. Слухачі матимуть унікальну нагоду ознайомитися з виконавськими фортепіанними школами не тільки окремих регіонів нашої країни, а також з досвідом виконавських шкіл країн, учасники яких будуть змагатися у конкурсі.

Реклама
Читайте також:
Юний мукачівський вокаліст здобув перемогу на Міжнародному вокальному фестивалі-конкурсі

Вчора на урочистому відкритті конкурсу в обласній філармонії присутніх, учасників та членів високопрофесійного журі вітали Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бугайла, заступник директора департаменту культури Закарпатської ОДА Ілдико Молнар.

Реклама

Конкурс спрямований на виявлення та підтримку музично обдарованої і талановитої молоді. Це не тільки творче змагання, а й форум педагогів різних поколінь, обмін досвідом, накреслення перспектив подальшого розвитку музичної культури нашого краю, популяризація професійної музики, української музичної спадщини, якій самовіддано служив Дезидерій Задор.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно