Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбувся хіп-хоп фестиваль "Ghetto Groove"

В Ужгороді відбувся хіп-хоп фестиваль "Ghetto Groove"
ВІДЕО ДНЯ

Один із найамбітніших проектів із просування "в маси" хіп-хоп культури в Україні, Міжнародний фестиваль "Ghetto Groove" 4-5 травня в рамках "Сакура фест" відбувся в Ужгороді. У цьому році "Ghetto Groove" зібрало танцівників та іменитих суддів міжнародного класу вже вчетверте. Водночас, як повідомили у прес-службі Ужгородської міськради, вперше організували чемпіонат команд.

Були джеми, батли, командні змагання, майстер-класи від іменитих танцівників з України та кількох країн Європи, кейси від суддів чемпіонату. А  у суботу ввечері все завершилося видовищним шоу з виступами переможців, господарів – студії сучасного танцю "Бліц", першого в Україні підліткового бойз-бенду "D-Side Band" (Київ), чемпіона України з бітбоксу-2015 та фіналіста шоу "Голос Країни" 2018 Артема KANIFO Щербини (Кривий Ріг), команд із сусідньої Словаччини й Угорщини, а також з таких міст, як Мукачево, Рівне, Полтава, Київ.

Реклама
Читайте також:
Танцівники ужгородського «Бліцу» повернулися із чемпіонату світу в США

На відкритті вечірньої програми до учасників і глядачів звернувся міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Привітав із тим, що фестиваль став уже традиційним, потужно зростає і розвивається, подякував організаторам, насамперед депутату міської ради, керівнику народного художнього колективу "Студія сучасного танцю "Бліц" Олені Камінській. Богдан Євстафійович подякував також батькам, які вболівали за виступи дітей і тренерам за величезну творчу роботу.

Реклама

Два дні танцювали і "відривалися" абсолютно всі, хто був в ужгородському спорткомплексі "Юність" на "Ghetto Groove". Музика і "градус" емоцій нікого не залишили байдужим.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно