Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відкрили незвичну виставку

ВІДЕО ДНЯ

У рамках міжрегіонального соціокультурного форуму "СлободаКульт", у камінній залі Мукачівської дитячої художньої школи ім. М. Мункачі відбулося відкриття виставки "Мамо, ввімкни світло" від авторської художньої студії AzaNiziMaza (м. Харків). 

Про мету форуму та, зокрема, представлені роботи на виставці, говорили: Ольга Сагайдак, керівник проекту міжрегіональних культурних форумів благодійного фонду "Мистецькі надра", куратори виставки Борис Філоненко та Микола Коломієць, Сергій Кіреєв, директор Мукачівської дитячої художньої школи ім. М. Мункачі. Як зазначили у Мукачівській міськраді, виставка триватиме до 28 травня.

Реклама

Читайте також:  У Мукачеві покажуть виставу «Косметика ворога», в якій головні ролі зіграли Остап і Дмитро Ступки

Студія Aza Nizi Maza – одне з найцікавіших культурних явищ Харкова останніх років. У цій художній студії, заснованій в 2011 році в Харкові Миколою і Марією Коломієць, працюють діти, але працюють, як дорослі художники, рухаються від обговорення ідеї до створення картини.

Реклама

На цьому шляху нерідко звертаються до колективного написання поезії, що дозволяє розкрити персонажів і насичує їхні образи. Одним із положень Aza Nizi Maza є прагнення позбутися двох розповсюджених крайнощів: академічного догмату "навчись, а потім твори", з одного боку, і уявлення про неймовірну продуктивність творчості без обмежень, з іншого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно