Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді проведуть цікавий поетичний захід

В одному з найвідоміших місць Ужгорода – біля колишнього Жупанату, у дворі Закарпатського обласного художнього музею імені Йосипа Бокшая – 14 вересня о 16 годині на першому Ужгородському поетичному Парнасі зберуться письменники, які писали вірші про Ужгород.

ВІДЕО ДНЯ

"У кожного з них є свої улюблені твори, молодь та досвідчені автори прийдуть, щоб поетичним словом освідчитися у своїй любові до рідного міста", – повідомляють із управління у справах культури, спорту, сімї тамолоді Ужгородської міської ради.

Читайте також:
Незабаром в Ужгороді з’явиться солодка вулиця
Реклама

Ужгород завжди хвилював закарпатців, гостей краю, чарував історією, неповторними краєвидами. Обласний центр Закарпаття належить до міст, які щедро оспівали поети різних часів та епох. Йому присвятили свої твори Василь Гренжа-Донський, Юрій Боршош-Кум’ятський, Зореслав.

Кожне покоління майстрів художнього слова вносило свою частку у творення величної, неповторної пісні про Ужгород. У ній є і слово Василя Вовчка, Петра Скунця, Юрія Шкробинця та багатьох інших. Поети сучасної генерації теж продовжують її своєю натхненною творчістю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно