Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві пленер художників завершили виставкою

У Мукачеві пленер художників завершили виставкою
ВІДЕО ДНЯ

Осінній Міжнародний пленер художників в Мукачеві завершився виставкою виконаних робіт. Близько двадцяти живописців з різних куточків України та Європи працювали на території Мукачева більше тижня, переносячи на папір історичні пам’ятки міста над Латорицею.

Мистецький захід, який провели уже в четверте, цього року присвятили пам’яті відомого мукачівця, народного художника України Золтана Мички, який свого часу його й заснував.

Реклама

Зі слів художнього куратору пленеру Аттіли Коприви – участь в пленері взяли представники різних художніх напрямків: експресіоністи, імпресіоністи, реалісти, графіки.

Читайте також:
У Мукачеві зібралися відомі художники
Реклама

Більше тижня майстри пензля працювали поблизу замку Паланок, чоловічого монастиря на Червоній горі, жіночого монастиря на околиці Мукачева, в центрі міста та інших історичних місцях. Кожен з них, за час перебування в нашому місті написав не менше трьох картин.

Завершення художнього пленеру ознаменувалося виставкою-експозицією намальованих робіт учасників, а на завершення мистецького заходу всі учасники були нагороджені дипломами. Вже четвертий рік поспіль Міжнародний художній пленер у місті Мукачеві відбувається за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно