Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відомий співак Dan Balan приїде в Ужгород

Відомий співак Dan Balan приїде в Ужгород

Dan Balan – відомий молдавський співак, номінант на премію Grammy, хітмейкер приїде на Закарпаття. Концерт співака відбудеться наприкінці травня. Його шоу – це завжди сексуальна енергетика, драйв і танці.

ВІДЕО ДНЯ

Світова слава і гучний успіх прийшли до нього в 2004 році, коли він був учасником і продюсером, групи O-Zone, в якій грав ключову роль і був автором усіх пісень. Завдяки наполегливості та таланту, сингл колективу «Dragostea DinTei» (також відомий як «Numa Numa Song») прогримів на весь світ, зануривши його в справжню «озономанію»: на «Numa Numa Song» було зроблено понад 200 кавер – версій на 26 мовах , він очолив чарти в 32 країнах, досяг 3-го місця в Великобританії, розійшовся тиражем більше 12 мільйонів копій і став найбільш продаваним синглом в Європі і Японії.

Відомий співак Dan Balan приїде в Ужгород – 01
Реклама

Мелодія «Dragostea Din Tei» лягла в основу композиції «Live Your Life» у виконанні світових зірок Rihanna і T.I., в наслідок стала суперхітом і протрималася 6 тижнів на першому місці чарту Billboard Hot 100.

Читайте також:
Відомий телемандрівник Дмитро Комаров сьогодні відвідав Закарпаття
Реклама

Після групи O-zone Dan Balan почав сольну кар’єру. Його перший сингл «Chica Bomb» стрімко увірвався на танцполи і в радіоефіри по всьому світу, а відео на нього, зняте знаменитим режисером Hype Williams досі входить у десятку найстильніших і сексуальних кліпів. Кожна випущена артистом пісня стає хітом. Винятком не став і трек «Hold On Love», який тримається на високих позиціях в iTunes, а також в чартах найпопулярніших український радіостанцій вже більше року!

І от, 26 травня, закарпатці зможуть потрапити на концерт зіркового виконавця. Dan Balan виступить у Ужгороді в амфітеатрі 26 травня. Початок концерту о 20 год. Крім того, спеціальним гостем концерту стане цьогорічний переможець "Голосу країни" – Оксана Муха. Зазначимо, що Dan Balan був її тренером у проекті.

Квитки можна придбати на concert.ua.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно