Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський хор хлопчиків та юнаків виступав на фестивалі у Болгарії

Мукачівський хор хлопчиків та юнаків виступав на фестивалі у Болгарії

Болгарія стала 21-ю країною в географії концертних подорожей хору хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи. З 22 червня по 2 липня хор приймав участь у Міжнародному мистецькому фестивалі в містах Несебр і Сонячний берег на узбережжі Чорного моря.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогорічний літній фестиваль зібрав музичні колективи з Сербії, Боснії і Герцеговини, Польщі, Румунії, Словенії і України. Україну на фестивалі представив наш Мукачівський хор хлопчиків та юнаків – лауреат численних міжнародних конкурсів і фестивалів (художній керівник і диригент – заслужений діяч мистецтв України Володимир Волонтир, хормейстер – Оксана Волонтир, концертмейтер – Христина Волонтир).

Читайте також:
Хор із Мукачева здобув найвищу нагороду на фестивалі у Франції
Реклама

Десятиденна творча атмосфера була наповнена концертами, репетиціями, спілкуванням учасників і керівників колективів, екскурсіями, дискотеками, і, звичайно, відпочинком та купанням в морі. Поряд з фестивальними концертами в античному амфітеатрі в Несебрі і готельному комплексі "Star", в Сонячному березі, запам’ятались імпровізовані концерти в Несебрі церкви Св.Софії, побудованій в V ст.

Мукачівський хор хлопчиків та юнаків виступав на фестивалі у Болгарії – 01
Реклама

Щоденні репетиції хору в обідню пору сприяли професійному вдосконаленню співаків і творчому зростанню хору. Радісні, задоволені, загорілі, сповнені нових вражень і творчих планів хористи повернулись додому. Часткове фінансування оплати поїздки хору, в сумі 40 тисяч грн., здійснено за рахунок міської комплексної Програми розвитку культури і мистецтв міста Мукачева на 2019 рік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно