Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У суботу в Ужгороді відбудеться незвичний фестиваль

У суботу в Ужгороді відбудеться незвичний фестиваль

У суботу, 27 липня, з 12.00 до 21.00 в Ужгороді на площі Народній відбуватиметься фестиваль «Маркет мов» – публічний захід, організований Міністерством інформаційної політики України спільно із Соціальним проектом з вивчення іноземних мов Lingva Skills за ініціативи Студради при міністерстві.

ВІДЕО ДНЯ

Для популяризації вивчення іноземних мов серед студентства та молоді обласного центру Закарпаття протягом дня проведуть виставку провайдерів навчальних послуг, майстер-класи, тестування з англійської мови, демонстрація та показ кінострічок з обговоренням на сцені, чемпіонат з інтелектуальної гри англійською мовою, розмовні клуби, працюватиме дитяча розважальна зона тощо. Участь у фестивалі безкоштовна.

Читайте також:
Знаний мукачівець відзначатиме ювілей: святкуватимуть усім містом
Реклама

Найголовніша подія дня, як інформують організатори – проведення тренінгу «Вивчати або засвоювати іноземну мову», на якому досліджуватимуть, у чому різниця між комунікативною методикою та природним засвоюванням мови мозком людини (під час проведення тренінгу продемонструють реальні наукові та практичні прилади).

Гостем події, під час святкового концерту, стане лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко зі спеціальною програмою, що мотивує молодь популяризувати рідну мову у суспільстві та серед іноземців зокрема.

Реклама

У заході планується участь керівників області та міста, Міністерства інформаційної політики України, Асоціації інноваційної та цифрової освіти, психолінгвіста та поліглота, автора наймасовішого освітнього проекту в Україні Lingva Skills Віталія Зубкова тощо.

Нагадаємо, у Мукачеві триває підготовка до фестивалю "Варишське пиво".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно