Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпаття приїде відома українська співачка

На Закарпаття приїде відома українська співачка

Наталю Могилевську називають ровесницею незалежної України. Її становлення як Народної артистки ставало міцнішим разом із нашою державою і вона, поза сумнівом, була і залишається опорою кожного, хто виріс на її піснях, хто любив під її "Ла-ла", хто зустрічав кожну весну з її "Я весна", хто співав її колискову "Додому я" своїм маленьким дітям протягом останніх двадцяти років.

ВІДЕО ДНЯ

Дебютний альбом співачки у 1997 році розійшовся мільйонним накладом. З тих пір вона зайняла лідируючу позицію в українських музичних чартах. Але продовжила кар’єру не лише як співачка, але і телеведуча, продюсер гучних проектів "Шанс", "Фабрика зірок" і засновник продюсерського центру "Talant". Могилевська стала наставником для улюбленців сучасної естради: Козловського В., Діми Монатика, Макса Барських, групи Квест пистолз, Аліси Тарабарової, Регіни Тодоренко, Володимира Дантеса, Влада Дарвіна.

Читайте також:
Потап, Олег Винник та "Mozgi": зірки шоу-бізнесу виступали на весіллях у Мукачеві
Реклама

У державі, напевно, немає жодної людини, яка б не знала її заслуг і не змогла б наспівати хоча б пару рядків з усіма улюблених пісень, які лунають під час національних свят на Майдані Незалежності і головних площ кожного великого міста України.

Повернення артистки на паркет в новому сезоні шоу "Танці з Зірками" анонсувалося каналом 1 + 1 як "повернення легенди". Нове танго з титулованим спортсменом з Одеси Ігорем Кузьменком стало для Могилевської початком нової історії. Вона пострункішала, змінила імідж і довела країні, що може танцювати не гірше, ніж 10 років тому .Скинувши 25 кг, змінивши імідж і займаючись по дванадцять годин на день бальними танцями, вона феєрично перемогла у цьому шоу!

Реклама
Читайте також:
Відомий співак розважав гостей на весіллі доньки нардепа у Мукачеві

Не так давно Могилевська голосно заявила на всю країну: "Я завелась!" Співачка не лише взялася за активну гастрольну діяльність, але й відкрила школу творчості для дітей "Talant School" в Чернівцях, Одесі, Києві та Харкові! А наразі готує новий україномовний альбом "Покохала" і нове концертне шоу з однойменною назвою.

І от 12 жовтня Наталія Могилевська приїде в найзахіднішу область України. Співачка дасть концерт в Ужгороді у Закарпатському обласному державному українському музично-драматичному театрі. Квитки можна придбати тут.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно