На Перечинщині вперше відбувся колоритний фестиваль "Сімерківська свіжина"

Культура  10 лютого 2020 року, 08:23 945 ФОТО

Цієї неділі у Сімерках на Перечинщині відбувся перший гастрономічний фест «Сімерківська свіжина».

Фестиваль розпочався о 13 годині за київським часом. На захід зійшлося чимало відвідувачів та журналісти.

Цього дня тут змагалися на вправність аж 5 команд гентешів.

Loading...

Читайте також:  В обласному центрі триває "Медовуха Фест"

На столах під відкритим небом красувалися найсмачніші наїдки. Тут можна було скуштувати й ароматного бограчу, і гурок, і домашніх ковбасок, і шашлика, і печеної картоплі із квашеною капустою, і улюблений сегединський, і багато чого іншого.

Порцію ковбаски домашньої із тушкованою капустою і сегединським можна було купити за 30 грн. Бограч вартував біля 25-50 грн за порцію, кнедлі із сегединським – біля 25 грн. Глінтвейн – 20-25 грн.

Були й різноманітна випічка від місцевих газдинь та вино. Сувенірних смаколиків із логотипом села можна було теж прикупити.

Пропонували місцеві газди і «файної палинки» із натуральних компонентів.

У фойє сільського клубу із нагоди урочистостей розмістився й оригінальний стенд зі світлинами колишніх сільських голів.

У ході фесту було також відкрито й відремонтоване приміщення тамтешнього фітнес-залу.

Джерело: Голос Карпат
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Loading...
Коментарі - 0