Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Мукачівська міська рада передала замок "Паланок" в оперативне управління музею

Мукачівська міська рада передала замок "Паланок" в оперативне управління музею

Мукачівська міська рада передала замок "Паланок" в оперативне управління музею
Відповідне рішення депутати ухвалили на 64-тій сесії 6-го скликання. Згідно з проектом рішення, яке було роздане на розгляд народним обранцям, міська рада вирішила передати з 01.10.2014 року в...

Відповідне рішення депутати ухвалили на 64-тій сесії 6-го скликання. Згідно з проектом рішення, яке було роздане на розгляд народним обранцям, міська рада вирішила передати з 01.10.2014 року в оперативне управління з постановкою на баланс Мукачівського історичного музею комплекс будівель та споруд пам'ятки архітектури національного значення ХІV-ХV ст. замок "Паланок" (охоронний №168) за адресою: м. Мукачево, Замкова гора, б/н, Закарпатська область за умови, що діяльність нового балансоутримувача відповідатиме вимогам законодавства про охорону культурної спадщини, державним стандартам, нормам і правилам у сфері культурної спадщини та не створить загрози для пам'ятки.

ВІДЕО ДНЯ

Термін управління 2 роки 11 місяців з правом пролонгації. Згідно з даним рішенням всі договори оренди нерухомого майна, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Мукачева від 01.11.2011 року з відділом культури будуть розірвані і переукладені з Мукачівським історичним музеєм. Відповідно кошти, які надходитимуть від оренди приміщень будуть використовуватись для потреб музею.

Як запевнила у коментарі інтернет-виданню "Панорама Мукачева" начальник відділу культури Ірина Петрус, оперативне управління не передбачає укладення нових договорів з орендарями без погодження Мукачівської міської ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно