Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський драмтеатр відновлює показ вистав

Мукачівський драмтеатр відновлює показ вистав

22 та 23 серпня Мукачівський драматичний театр після вимушеної перерви, спричиненої коронавірусом, відновлює показ вистав. Як переконують у Мукачівській міськраді,театр працюватиме з дотриманням соціальної дистанції, профілактичних, дезінфекційних заходів та всіх інших рекомендацій МОЗ.

ВІДЕО ДНЯ

"Щоб Ви почували себе в безпеці, у залі діятиме обмеження – 50% заповненості місць. Квитки можна придбати, попередньо замовивши по телефону 095 145 76 35", – зазначили в міськраді.

22 серпня (субота)

Реклама

О 12.00 год. на юних любителів театру чекає музична казка "Лісові пригоди" (Г. А. Лисенко). На вас чекає проста і життєва історія про головне – дружбу. А ще захоплюючі пригоди разом із кумедними героями – лісовими мешканцями. Вистава цікава і для маленьких, і для дорослих глядачів.

Читайте також:
У Мукачеві функціонуватиме "Дитячий театральний центр"
Реклама

О 18.00 год. на шанувальників мистецтва Мельпомени чекає трагікомедія "З днем народження, Генріх!" О. Степнової. Історія бідного лікаря без перспектив, який у певний час розбагатів та став об’єктом боротьби між колишніми – дружиною і коханкою. То хто ж із жінок по-справжньому любить Генріха, а найголовніше – кого з них щиро любить Генріх? І чи той він, за кого себе видає...

23 серпня (неділя)

12.00 год. – дитяча вистава "Жила-була Сироїжка". Весела казка про пригоди лісових грибів Боровичка, Мухомора, Маслючка та Сироїжки, яку яскраво грають актори театру, подарує маленьким глядачам незабутні емоції та щиру радість. Вже з перших хвилин дійства дітлахи потраплять у дивовижний світ пригод.

Реклама
Читайте також:
Провідна актриса Мукачівського драмтеатру здобула гран-прі премії імені Духновича

18.00 год. –  сумна веселка на дві дії "Кайдашева сім’я" І.Нечуя-Левицького (режисер — Іван Войтюк). Вистава, яка підкорила серця глядачів. Вистава, у якій сміх лунає крізь сльози й навпаки, а комічні і драматичні ситуації, у які потрапляють персонажі, взяті із самого життя.

Зазначимо, що вартість дитячої вистави — 50 грн, вечірньої –  100 грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно